2023-07-16
上次同老公食完一韓燒重記得好飽好滿足,咁啱老公今日有約,便約靚仔再嚟食,因為佢都係好中意食韓燒,又近佢公司,咁我又可以再韓燒喇,哈哈~有後生靚仔可以食豐富啲!北海道產黑毛和牛套餐~牛肩胛拼肉眼蓋200g黑松露日本生雞蛋/迷你沙律/韓風湯/飯大大塊牛肩胛好薄啊!好多肉汁好juicy將佢點雞蛋黑松露可以解膩入口好特別好滑溜溜,肉眼蓋肉汁嫩滑,兩款牛雙重滋味,食個不停呀~👍飽住瘦身(豬)~韓式菜包黑毛豬五花300g迷你沙律/韓風湯呢個餐真係好啱我食,因為可以飽住瘦身,黑毛豬五花燒熟了,再用生菜/蒜片和特製嘅青辣椒醬一同進食好美味好爽口㗎。再飲一啖韓風湯,正呀~👍一韓味(牛/豬/雞)~牛五花拼豬頸肉拼嫩雞肉拼芝士年糕300g年糕兩件/迷你沙律/韓風湯和飯呢個好豐富呀,雞牛豬仲有芝士年糕,真係好啱啲後生仔食,雞好嫩滑好juicy👍豬頸肉好爽口,牛五花好薄片入口好溶化,芝士年糕真係好特別,要慢慢燒㗎,唔好心急,燒到外脆內嫩滑, 入口軟淋淋熱辣辣甜甜哋。甜品~朱古力糯米糍3.6牛乳雪花冰/抹茶紅豆3.6牛乳雪花冰~今次嘅甜品好特別,份量唔係好大杯,我哋就每人叫一客,慢慢享受。紅豆甜甜哋再淋啲抹茶,雪
有後生靚仔可以食豐富啲!
北海道產黑毛和牛套餐~
牛肩胛拼肉眼蓋200g
黑松露日本生雞蛋/迷你沙律/韓風湯/飯
大大塊牛肩胛好薄啊!好多肉汁好juicy
飽住瘦身(豬)~
韓式菜包黑毛豬五花300g
迷你沙律/韓風湯
再飲一啖韓風湯,正呀~👍
一韓[芝]味(牛/豬/雞)~
牛五花拼豬頸肉拼嫩雞肉拼芝士年糕300g
年糕兩件/迷你沙律/韓風湯和飯
甜品~
朱古力糯米糍3.6牛乳雪花冰/抹茶紅豆3.6牛乳雪花冰~
紅豆甜甜哋再淋啲抹茶,雪花冰真係好似啲椰絲,入口一啲都唔覺得係雪花咁,好味呀推介👍 靚仔話佢嗰朱古力糯米糍冇得頂呀,好味到呢~ 推介👍
飲品~
芒果熱情果梳打/玫瑰荔枝梳打~
兩杯飲品外貌真係好吸引,淨係打卡已經一流啦,燒完韓燒飲佢非常之配搭,兩杯都係清清甜甜,玫瑰荔枝好清香,熱情果配芒果都係好清香,推介👍