2009-01-20
今日同個fd食下午茶,我就推介佢去呢度食。一入到去,帶位果位小姐俾左coupon我地用,一張可以係午餐用,另一張就係下午茶既。我地叫左三個餐。芝士焗茄子芝士味好濃,茄子係炸完之後再焗,口感更佳。龍蝦仔石鍋飯呢個真係唔錯,又多料。而且味道配搭得好好,我最like個汁,同飯真係好夾。雖然只係蝦仔,但都好爽口,絕不欺場。香辣牛利石鍋飯牛利好鬆軟可口,入口即溶。正!而個汁好夠辣,有料到。我地仲叫左三杯特飲....分別係白之戀人配上士多啤梨、白朱古力及鮮奶所製成。入口好甜,但我覺得可以接受。味道最濃既係白朱古力,面層仲有由鮮奶打成既泡沫。我覺得真係整得好有心機,唔錯。玫瑰軟滑冰入口有陣陣玫瑰味,亦有小小既奶味。口感好清新。黃金海岸個名幾特別,但我覺得麻麻地。只係加左椰漿同菠蘿汁既飲品,無乜特別。整體上,服務都唔錯。定時定候會有人幫我地加水。我食個牛利鍋飯,發現牛利唔夠熟,佢地都好樂意幫我換過佢。實有下次既,因為我個fd鍾意左呢間野。
芝士焗茄子芝士味好濃,茄子係炸完之後再焗,口感更佳。
我地仲叫左三杯特飲....分別係
玫瑰軟滑冰入口有陣陣玫瑰味,亦有小小既奶味。口感好清新。