🌟🌟星空浪漫主義,夜色美景西餐廳😍😍觀感同環境既優勢會同食物相輔相成🤩超級浪漫Starò 絕對係你約會🥰同重要既人係重要既日子共進西餐既不二之選🌟🌟🦀🦀鮮拆蟹肉牛油果🥑芒果卷($178)新鮮蟹肉味道同芒果合二為一,再用黃瓜薄皮包裹🥭🥭新鮮沙律菜既份量都好多,大大碟真係好fresh🥗🥗🦐🦐西西里紅蝦幼蛋面 ($388)來自西西里嘅加加加大碼既最佳紅蝦,蝦汁多到流出黎禁滯撈埋handmade幼蛋面🍜🍜集蝦味蛋香於一身💜💜口感煙韌同埋彈牙,作為餐廳招牌菜之一📸📸上碟已經好打卡able。🌿🌿小行星 Asteroid ($98)一飲落去係薄荷味十足既薑汁汽水,再附帶小小檸檬味,令人精神一振🍋🍋好relax既感覺🌸🌸有啲花香更加有吾同層次感😋😋杯身用左切合主題既球形杯視覺享受都好加分😍😍🐮🐮炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉 ($368)露荀同牛扒呢個combo完全冇得輸,今次叫七成熟(Medium-Well )🥰🥰🥰油脂分佈得好平均,外層冇over burning略帶啲焦香👍🏻👍🏻入口肉汁豐富吾難咬。車厘茄都經過烤煮又keep到D汁🍅🍅食落口完全冇好干身既感覺呀🤤🤤🤤
同重要既人係重要既日子共進西餐既不二之選🌟🌟

🦀🦀鮮拆蟹肉牛油果🥑芒果卷($178)
新鮮蟹肉味道同芒果合二為一,再用黃瓜薄皮包裹🥭🥭
新鮮沙律菜既份量都好多,大大碟真係好fresh🥗🥗

🦐🦐西西里紅蝦幼蛋面 ($388)

🌿🌿小行星 Asteroid ($98)

🐮🐮炭燒澳洲M5和牛西冷扒伴法式手工薯蓉 ($368)
食落口完全冇好干身既感覺呀🤤🤤🤤