2020-02-24 36 瀏覽
今日同班好鍾意食好野既舊同學食飯,次次同親佢地食飯都好貴,今次佢地話搵到間價錢合理既泰國野,佢地話睇OPENRICE好多好評,所以一齊試下,大家都大個左,個個都有自己既工作要忙,難得約到出黎齊人,緊係要搵間唔會中伏既餐廳開開心心叙下傾下大家近況啦!一send個地點出黎,就係我之前試過既泰國野!之前都介紹過, 呢間餐廳都幾特別,啲座位好似火車車卡咁,幾得意,野食方面都幾多選擇,我地叫左好多野食,我就唔逐樣講啦,有幾樣必試既,生蝦生菜包,食泰國野一定走唔甩一定要點既,但黎到曼谷車站,有幾樣野係估佢唔到好好食既~炸蝦餅,泰式無骨海南雞,小食拼盤,個炸蝦餅,真心推介比大家!!