今日帶埋妞妞入西貢玩,順道再嚟上次覺得好好食嘅M square食Tea,一入餐廳,就有Staff安排Highchair同問我哋需唔需要小朋友餐具,好貼心!.Tea set 好豐富,除咗有咸食Specialty Chips & Wing,仲有甜品Pancake Combo!.➜Specialty Chips & Wing粗薯條即叫即炸,脆卜卜好正!除咗茄汁,仲有 4 款醬汁(黑松露芝士汁、芝士燒汁、蜜糖是拉差醬、青瓜酸忌廉醬)好豐富。.➜Pancake Combo3款軟軟嘅厚Pancake,入口好鬆軟, 3 款味道都好出 豬太郎最鐘意Tiramisu口味,好香咖啡味又唔會膩!.➜Bolognese Fettuccine with Onsen Egg 淨係嗌Tea Set唔夠飽,跟豬太郎一齊揀多個主食啦!勁creamy嘅牛肉肉醬,加埋一劃流心勁靚嘅溫泉蛋,令闊麵更濕潤,入口更滋味。.#msmessypig_food
➜Specialty Chips & Wing

➜Pancake Combo