2019-02-25 165 瀏覽
呢篇文係分兩餐食既17/2又心思思想試四季個B餐手指公牛肉飯,一放飯就一支箭標咗落威靈頓街。點知坐低後佢話早成二十分鐘落唔到晚餐單,我又唔想咁近又重覆再食叉蛋飯,就叫了個H 餐。好無食?好,食到個五味雜陳既,好像好有特色既炒通粉。屋企係整唔到呢種鑊氣嘅。講出來好得意,但炒通粉不見得俾意粉特別好在哪。我同事後join, 原本想試一匙但見到生雞蛋同葱頭卻步。係喎😧呢兩樣野咁有個性做咩無係菜名提到?如果有客上到枱先唔食生雞蛋或葱頭咪麻煩?報告🙋🏻‍♂️我係食唔飽嘅,不過係抵我死。建議其他人如果irregular hour 來食late lunch 要學我同事叫返叉蛋飯,足秤的🈵。堂食都用即棄凍飲杯差評🤦🏻‍♂️24/2又係星期日,又係一支公。死心不息要試下佢個B餐手指公。點知原來B餐即係A餐改版不過叉燒轉做山竹牛肉😛😛😛又好好彩我又鐘意食山竹牛肉所以失望驚喜双扺消🤔🤔🤔🤔不過咁,再望下餐牌,咁而家我明佢其他餐食咩lu~~頓時減低咗諗住來試哂咁多個餐既慾望。我仍然肯定佢啲野好食,但係變化就預唔太多。唔緊唔緊,維持水準就得了。飲了熱咖啡,繼續差評🥵水吧來貨要改進下😥😥😥
呢篇文係分兩餐食既

17/2
H餐

堂食都用即棄凍飲杯差評🤦🏻‍♂️

24/2

B餐滑蛋牛肉(山竹牛肉)飯

不過咁,再望下餐牌,咁而家我明佢其他餐食咩lu~~
頓時減低咗諗住來試哂咁多個餐既慾望。
我仍然肯定佢啲野好食,但係變化就預唔太多。唔緊唔緊
,維持水準就得了。

飲了熱咖啡,繼續差評🥵水吧來貨要改進下😥😥😥

2019-02-17
B餐滑蛋牛肉(山竹牛肉)飯