2K
2019-06-30 271 瀏覽
最近朋友話想約食放題,黎左旺角呢間大本瀛食中午既放題,埋單就食左$413.6/2人,任食黎講,價錢都不錯。呢間同出面任食有既野都差唔多,但勝在有幾樣好食又回本既野可以叫。第一樣必食既係呢到既牛舌!本身我唔係話特別鐘意食牛舌,但朋友食完話極力推薦,食左一啖之後就對呢樣野上左癮!呢到既牛舌唔會好韌,好易咬得開又好香牛肉味,我地叫左幾轉都覺得好好食!第一次見放題有蟹粥食,見到個蟹字就雙眼發光,一份真係有好大舊蟹係入面,啲粥都好綿,可以試下叫。呢到仲有個壽喜燒可以叫,兩個人食份量岩岩好,可以食啲菜消滯。飲品有幾十種選擇,仲有啤酒飲。一開始我搵唔到有甜品落單,但原來食到尾之後會有張甜品紙,有心太軟同布甸個啲,心太軟好濃朱古力味,可以一試。坐呢個位望到師傅整野食,感覺食呢到既魚生都會安心啲。服務態度唔錯,收碟快,有機會再黎。