2018-05-02 154 瀏覽
又一次馬辣 我唔係FANS 不過真心覺得任食火鍋黎講 呢度真係好值得推介👍🏻今次去左荃灣店 仲無旺角果間咁多人 正! 都係卡位為主 2個女仔霸左一大張台朋友點左麻辣 佢本身話就我點個唔辣 我話有得鴛鴦 怕咩渦 所以佢就要個小辣 我就要酸菜白肉都幾多酸菜 好正 好似仲正過上次個蕃茄湯底!🤪不過荃灣店食物擺放區無旺角店咁集中 分流得好好多 唔係逼埋一齊 但就要行多2步 今次試下新野呢個芝麻麻吉燒 其實即係湯丸 不過我就都係唔慣湯丸咸食🤣今次無食內藏 反而食得比上次仲多 芝士狗係我至愛 食完又食 韓國拉麵大大個 夠我地2個女仔SHARE!午餐肉係厚切嫁 ! 真係甚少有任食火鍋店既午餐肉係厚切 !!同行既朋友玩健康 所以我地齊齊飲涼茶 唔飲可樂! 竹庶馬蹄清清地 飲完一杯又一杯
都幾多酸菜 好正 好似仲正過上次個蕃茄湯底!🤪

今次無食內藏 反而食得比上次仲多 芝士狗係我至愛 食完又食