(非會員)
排隊排勁耐, 諗住食快餐就快d有得食, 點知買左飛之後都等左好耐, 成間can, 咁多人幫襯, 得果一個人負責晒不飯, 沖野飲, 仲要負責快餐同埋"慢餐"ge都係同一個人........肉又冇, 菜又冇, 飯又唔夠, 通粉又唔夠, 買左冇野俾人食, 要人等成差唔多一個鐘, 個阿姐又唔同老闆反映, 只係顧住招呼買"慢餐"d人, 個can冇野俾人食, 好心就咪鬼收人錢啦, 最後想用d午餐肉飯敷衍我地, 叫佢煎隻蛋補數, 又話唔得, 仲衰過食10蚊飯,收人20蚊, 叫我食d咁ge野, 叫人等咁耐已經衰, 仲要話俾人聽全間can得番d午餐肉飯俾我地食, 有冇搞錯呀! 最後好多人同我一齊抗衡到底, 叫佢回水, 最後老闆俾番20蚊我地!好憎佢唔夠賣仲要收人錢叫人等餐死最後俾d咁ge野人食!趕時間我suggest大家去樓下昌記或者去對面龍堡食好過!

好憎佢唔夠賣仲要收人錢叫人等餐死最後俾d咁ge野人食!

趕時間我suggest大家去樓下昌記或者去對面龍堡食好過!