(非會員)
2007-12-06 10 瀏覽
今晚在這裏感受到什麼為不愉快經歷..........事緣我拒絕了叫一支樽裝水要兩杯暖水,一位穿西裝的經理路過眼神帶有卑視....當女侍應行近酒巴時,他們細声講,大声笑的說:“豪陴佢啦”......最令我反感的是那位穿西裝的經理竟然很大声笑著同女侍應講:“記得同個客講睇熱我地d熱水係用100度高溫用法國傳統方法煲出嚟!要試真d喎”......等等等等....我絕對相信呢番話肯定佢係單打!!我們只是坐巴頭附近窗口,他的声亮相信有半個場聽到!!!表面看來語帯關心,實質如何??讀者自行判斷吧!坦白講環境幾好,但擺位太迫了!食物本凖本來也不錯,尤其係Roast Duck Leg ,Dessert..今次西裝好番少少,跑埋黎介紹"Re..Lee..Gu..Loo"但幾甜,可惜印像分之前陴佢自己扣晒!!埋單約八百蚊!我們不是哪麼cheap吧!!終於明白一直聽說口碑差劣的理由,其身不正的經理,大既吾好教壞細!! 好呀!!你又憑什麼去收那個水平的價呢!出品有多好也會被這班極不專業的侍應敗了名声,最後賠上性命.那是up market的Agnes B 法國時裝國際声名!! 值得嗎??

表面看來語帯關心,實質如何??讀者自行判斷吧!

值得嗎??