(非會員)
2003-12-21 8 瀏覽
我去哩間野只係因為佢平咯, 完全冇服務可言, 我每次都係食晚餐咯, d牛扒好多根,食物就算喇,一分錢一分貨,我都唔會有咩期望咯,不過我次次去食,總係唔會畀牛油刀,點塗面包呀大佬,嗌佢畀,就要等好耐,等既時間我已經可以飲個湯喇!!之後我會嗌?畀埋茄汁,<杰>汁同芝士粉我,我食野係咁煩嫁喇,d waitress駛唔駛咁串呀,勁啤住我,好冇禮貌,嗌佢針返杯水,就當你耳邊風,話轉頭又係唔記得個隻,唔係話waitress仔,連高級少少果d都冇service咯,最唔明一樣野,就係有時我嗌鐵板餐時,唔係樓面既waiter畀我,係有個男仔起廚房拎出黎既,個d男仔個look似廚房仔,唔係waiter咯,留晒長頭髮,畀customer既feel係d food 好dirty!!
我去哩間野只係因為佢平咯, 完全冇服務可言, 我每次都係食晚餐咯, d牛扒好多根,食物就算喇,一分錢一分貨,我都唔會有咩期望咯,不過我次次去食,總係唔會畀牛油刀,點塗面包呀大佬,嗌佢畀,就要等好耐,等既時間我已經可以飲個湯喇!!之後我會嗌?畀埋茄汁,<杰>汁同芝士粉我,我食野係咁煩嫁喇,d waitress駛唔駛咁串呀,勁啤住我,好冇禮貌,嗌佢針返杯水,就當你耳邊風,話轉頭又係唔記得個隻,唔係話waitress仔,連高級少少果d都冇service咯,最唔明一樣野,就係有時我嗌鐵板餐時,唔係樓面waiter畀我,係有個男仔起廚房拎出黎既,個d男仔個look似廚房仔,唔係waiter咯,留晒長頭髮,畀customer既feel係d food 好dirty!!