2019-06-10 209 瀏覽
早幾日經過太子 醒起早幾日係fb ig睇到依間野既介紹 就去左一試門面不算大 但勝在係地鐵站附近 入面有一張小小既吧台 如果想坐下抖下都唔錯既 另外入面有2個小小既燈用作打卡 飲品方面 款式唔算多同埋冇咩特別 主要都係茶類為主網上睇推薦係特濃紫薯鮮奶 但係因為依期迷上飲四季春 於是就叫左奶蓋四季春 奶蓋有幾種口味挑選 分別係原味 芝士岩鹽 同玫瑰味 而今次我就叫左芝士奶蓋 另外再加$4黑糖珍珠味道方面 真心 四季春既茶味唔濃 芝士奶蓋味都一樣唔濃 甚至可以話冇芝士味咁濟 甚至覺得之前麥記戈杯奶蓋四季春都有茶味過佢 雖然麥記戈杯我飲係有茶味偏甜 依間就係唔甜但冇乜茶味 芝士奶蓋其實真係唔到飲完杯野先開始有小小芝士味 見網上都幾多正評 可能係淨係我戈杯因爲唔係推薦飲品所以較差吧依家做緊promote like facebook或者ig買飲品可以減$3 都幾抵

飲品方面 款式唔算多同埋冇咩特別 主要都係茶類為主

芝士奶蓋四季春