#黃店🇭🇰屯門-閨家留咗喺屋企咁多日~我今次又試咗呢間好出名嘅黃店~~佢主打無味精嘅食品🥳食都食得健康啲~~而小編今次亦都係用咗 @deliveroo_hk 嚟叫~(所以留意番以下價錢係喺deliveroo既價錢)~~遲吓有機會都想去實鋪試吓佢啲自家製手工麵🤤Btw佢既湯好似日日唔同㗎~~個湯好正呀呀呀!⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗👅麻辣口水雞飯 送湯(⭐️6/10) $60啲口水雞嘅雞件算大件,份量亦算多,但食落唔似平時食開嘅口水雞,冇麻辣嘅味道,雞件唔太入味😶個醬汁同件啲雞有啲分離既感覺~但雞件係滑既👅秘製咖喱魚柳飯 送湯(⭐️8/10) $60呢個咖喱可以選擇唔同嘅辣度~~我就揀咗中辣😬咖喱味好香 小編既妹妹聞到都即刻話想食咗我呢個飯🤭佢個魚柳有小小乾身(建議可以開始唔好炸到咁乾)~~但配咖喱汁食都唔錯😌👅手拍青瓜 (⭐️7/10) $35佢嘅手拍青瓜同坊間嘅味道唔同,而青瓜上面鋪咗啲醬料,小編就覺得每塊青瓜放小小果啲醬料 小小鹹味配青瓜 好好食☺️🎏地址: 閨•家 (美基樓) (屯門)1.屯門河傍街148號美基樓地下A號舖2.深水
#黃店
🇭🇰屯門-閨家

👅麻辣口水雞飯 送湯(⭐️6/10) $60

👅秘製咖喱魚柳飯 送湯(⭐️8/10) $60

👅手拍青瓜 (⭐️7/10) $35

🎏地址: 閨•家 (美基樓) (屯門)
1.屯門河傍街148號美基樓地下A號舖
2.深水埗欽州街37號西九龍中心3樓319號舖

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #followforfollow #food #yummy#likeforfollow #followme #eat #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #屯門 #屯門美食 #屯門黃店 #閨家 @homiefoodhk

按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_屯門 #lg_深水埗