餐廳環境係好嘅,景觀也好,服務亦係唔錯,但你唔會覺得呢一度係好好食,抵食,好食,比較主觀啦,68分。B-由於我係赴晚餐嘅緣故,抵食就冇可能㗎啦,一嚿魚$289 , 唔知什麼意粉$170幾,好少份量, 講唔上係好好食,燒蝦同燒魚係OK。但貴。呢個大廈嘅餐廳,有個特色,高檔高價有餘,高值,我唔敢講,亦都講唔出。可能仲有啲未幫襯,未發掘嘅。同大廈嘅餐廳食過三間,功德林,圍爐,宮崎。再加埋今晚呢間餐廳,除咗功德林之外,其他嘅不用回頭。6樓嘅宮崎燒肉,三年前幫襯過,亦都有喺OpenRice寫食評,當時已經講過,絕對不會回頭,今日再去,宮崎已經人去樓空。唔抵呀嘛。咁啱,今日呢間餐廳,我都係覺得絕對不會再回頭。值得一提,如果想去一啲好小人嘅餐廳,冇人打擾嘅,呢間餐廳係唔錯,因為我由七點坐到九點幾,我諗應該得兩至三成嘅客。但係餐廳嘅服務員,服務係好嘅,經常斟水。可能係枱數比較少嘅關係。

好食,比較主觀啦,68分。B-

咁啱,今日呢間餐廳,我都係覺得絕對不會再回頭。

2025-07-04