2016-12-20 195 瀏覽
難得同家人一齊出去食飯,專登book左間睇落都唔錯嘅餐廳食蠔,book左好快有得入座,menu有得分開嗌小食,頭盤,主菜,亦有兩人套餐,因為我地多人食就緊係分開叫黎share啦😀叫左total四種蠔 分別係美國 法國 澳洲x2個人認為法國蠔係最最最好食👍🏻 可能佢係咸淡之間平衝得岩岩好!肉肥美又鮮甜!好滿足🤗水牛芝士伴蕃茄 水牛芝士淡淡嘅味道係連平常唔好芝士嘅家人都覺得可以一試,有微妙嘅芝士味係口中慢慢散發出黎,加埋蕃茄酸酸地可以中和,作餐前小食好正👍🏻接住就係經典曼克頓海鮮周打湯,味道就還好啦,唔夠濃同埋有d似罐頭湯味,冇咩特別。不過勝在夠多海鮮料😍都叫做有d海鮮食下~西班牙伊比利黑豚扒 配薯條薯條熱辣辣送上🌞厚切嘅黑豚排,中間嘅肉仲好嫩,食起黎非常重嘅肉味,外加嘅調味料唔重,點埋酸酸地嘅蘋果蓉可以將味道提升!甜品係鮮果拿破崙
叫左total四種蠔 分別係美國 法國 澳洲x2
不過勝在夠多海鮮料😍都叫做有d海鮮食下~
西班牙伊比利黑豚扒 配薯條
薯條熱辣辣送上🌞