2020-04-25 81 瀏覽
今日同同事忙到搞掂晒手頭上既野先發現原來已經過左lunch time啦,肚超級肚餓之下衝左落樓下food court到買個快飯食.一入門口諗起其他同事有推介過呢間既手撕雞就快去點左試試.薑蔥手雞配泰國絲苗香米,手撕雞肉香滑,就算食到雞胸肉都唔會覺得特別鞋口,連住少少雞皮帶點雞油香味.加上薑蔥蓉令雞肉本身既鹹香更突出,送飯啱晒.麻辣手撕雞配泰國絲苗香米,就算係出自同樣既手撕雞,將薑蔥換上麻辣醬帶出黎又係另一種風味,麻辣醬先麻後辣,內裏粒粒辣椒籽食完成頭出晒汗,多晒刺激.見到店內有4款自家燉湯幾吸引,忙左成朝當然要補一補,可惜今日太晏得返花旗參烏雞湯一個選擇.燉湯真材實料,湯底清澈,內裏好濃花旗參味甘香,對我黎講花旗參味略為過重偏甘,同事就覺得啱啱好.套餐附送豆漿大大杯.

套餐附送豆漿大大杯.