2018-10-28 67 瀏覽
今日做下孝順女陪爸爸食飯 爸爸對中餐情有獨鍾 所以決定帶佢去利寶閣度食晚飯🙋🏻‍♀️其實晚市都好多套餐不過見到呢個豚肉叉燒飯🍚再配原盅極品佛跳牆$188 好似幾好 又有湯又有我愛食既叉燒 就決定點這個 另外再點了濃湯雞煲鮑翅同金瑤桂花炒花膠🙆🏻‍♀️叉燒一大塊啖啖肉 再配上太陽蛋加埋甜豉油 是簡單卻美味的食物!而佛跳牆呢 真足料 大大隻鮑魚海參等等貴價材料 一口飲下去 超濃味 但唔會係味精 近年飲過數一數二既湯 靚料真係唔同d👍🏻然後再試試雞煲翅啦 嘩 真係一山還有一山高 個湯煲翅重濃味 似係雞汁煲左好耐好耐咁 真心一定要試下 一試難忘 試完 出面那些花膠雞是十分普通了 重有 翅話係足二兩 真係成把梳咁 超足料呀!必試👍🏻👍🏻👍🏻飲完2個湯食左成碗飯都飽飽地 最後就是瑤桂花炒花膠 上面有大量芽菜 正呀 花膠口感豐富 成餐好似做左有$女咁 唔係花膠就鮑魚 唔係鮑魚就翅😂😂 下次再試埋其他小菜同埋燉湯先!🤗🤗同埋我覺得佢個茶杯都好靚好貴族😆😆

同埋我覺得佢個茶杯都好靚好貴族😆😆