成日行葵廣嘅都知,Nuttea都搬咗入嚟啦,👏🏻今次終於個肚有位置可以試一試佢今次我就揀咗伯爵朱古力堅果我奶蓋茶,朱古力味奶蓋好濃郁,而伯爵茶甜甜地,好啱鍾意甜嘅嘅人😍,值得一講嘅係佢朱古力奶蓋都做得好好,本身佢哋嘅奶蓋就已經好好味😋,加埋朱古力味就更加有特色至於宇治抹茶堅果奶蓋茶就更加唔使講啦,佢哋嘅宇治抹茶好夠味,奶蓋一樣咁好食✨,呢個係簡直Perfect match!❤️至於另外因為朋友唔係好鍾意奶蓋,所以叫咗西瓜堅果汁同芒芒堅果奶,初初朋友都諗緊堅果汁同奶會唔會有啲怪呢,點知出嚟嘅味道都好好飲!😱尤其是我試咗芒芒堅果奶,好香芒果味,一啲都唔假😲,其實好似飲緊芒果奶昔,不過喺水啲嘅質地,但喺一杯真係好飽,但喺好值得一試👍🏻重點係佢哋係全堅果,係素飲品,素食嘅朋友絕對係可以飲得食得😏,怕普通奶蓋肥嘅朋友都轉食佢哋嘅奶蓋!😆