2018-06-24
616麥子裡面既裝修配合麥子既手工啤酒主題, 同埋附近酒吧林立既特色, 有BAR枱可以飲下啤酒! 近期有世界盃睇, 店內已經安裝好幾部大電視, 全場一齊打住邊爐睇波, 好有氣氛!餐廳主打挑選牛既不同部位比食客選擇, 好有特色同心思!點餐係用平板電腦, 每一頁分類清晰易明, 非常方便!醬料 $10/位點好餐之後, 可以自助拎醬料! 醬料選擇豐富, 包括有指天椒、炸蒜、香菜、蔥花、沙茶醬、蒜蓉、辣椒油、秘制牛肉汁、陳醋、醬油!鴛鴦麻辣牛骨湯底 $78我地揀左麻辣湯底同牛骨湯底! 麻辣湯底既麻度同辣度剛剛好, 夠惹味! 牛骨湯底清清地, 有一陣陣牛肉香味! 鹽燒牛舌串燒 $48今餐我最喜歡就係鹽燒牛舌! 牛舌十分厚切, 燒得岩岩好, 鹽同胡椒調味剛剛好! 牛舌肉汁豐富, 牛味非常濃郁!超讚! 十分推介!牛朴肉 $48牛朴肉, 肉色鮮紅, 肉質嫩, 肉味鮮, 絕對係火鍋必點之選!牛駝峰 $48牛駝峰帶細幼筋, 牛味剛好, 油脂平均!封門柳 $68封門柳肉色較深, 牛肉味濃, 係愛牛者必點!另外餐廳好細心, 餐紙有建議每一個牛部位最佳淥既時間! 大部份都係淥幾秒就得, 因為牛肉全部薄切, 所以唔
餐廳主打挑選牛既不同部位比食客選擇, 好有特色同心思!
點餐係用平板電腦, 每一頁分類清晰易明, 非常方便!
醬料 $10/位
鴛鴦麻辣牛骨湯底 $78
鹽燒牛舌串燒 $48
超讚! 十分推介!
牛朴肉 $48
牛駝峰 $48
牛駝峰帶細幼筋, 牛味剛好, 油脂平均!
封門柳 $68
封門柳肉色較深, 牛肉味濃, 係愛牛者必點!
另外餐廳好細心, 餐紙有建議每一個牛部位最佳淥既時間! 大部份都係淥幾秒就得, 因為牛肉全部薄切, 所以唔需要淥太耐!
羽衣甘藍 $28
羽衣甘藍係近期大熱既超級食物! 羽衣甘藍新鮮爽口, 感覺好健康!
金菇 $18
金菇會吸收曬湯底既精華! 好味道!
菊花桂圓露 $9
菊花桂圓露清甜, 可以清熱 !
可樂 $9
打邊爐必備!