2016-10-11 2489 瀏覽
執吓執吓,全港得返呢間小肥羊,依家做埋平價任食,掙扎求存裝修高檔,地方闊落任食有幾個plan, 最平$118,有四款肉寫紙任點(咩價錢都一樣,所有丸類菜類飲品自助),送串燒。我們選$148,也好像是最多人選的,多一款肉任點,再送和牛、蠔同蝦,而再貴嘅價錢都係送多少少嘢,所以都係$148最抵湯底醬料不用加錢,但小童只減$20,細路食唔多化算。啤酒加$18任飲,而免費飲品有汽水機汽水同一渣渣嘅銀菊露可能做平價任食無可避免將貨就價,湯底明顯退步了,以前濃烈的香料味沒有了,麻辣湯更連丁點辣都沒有肉類來得很快,送的生蠔和牛有冰底有伴碟,賣相吸引,質素也高。店員服務也不錯,熱情健談。可惜其他自助的丸類選擇很少,丸就只有一款貢丸,完全無餃類,而午餐肉那些也是平價貨,成口粉。推介芋頭,好香。
執吓執吓,全港得返呢間小肥羊,依家做埋平價任食,掙扎求存

裝修高檔,地方闊落

慶祝紀念