2022-09-04
餐廳:啤酒溝燒烤地區:深水埗地址:深水埗鴨寮街101號地舖日期:31/8/2022時間:20:00人數:2人 等位: 0 min價錢: $357早排見深水埗新開咗一間串燒店評價唔錯,身為串燒愛好者當然要去試一試😁我哋嗌咗十幾款串燒,款款都膾炙人口,絕對高水準👍🏻仲要性價比極極極高添呀!🤩🌟🌟🌟金黃炸饅頭🌟🌟🌟$15/3隻炸饅頭真係抵到爛😂而且仲要炸得勁香脆👍🏻煉奶亦比得好足,係必點之選!🌟🌟🌟燒惹味台灣腸🌟🌟🌟師傅係台灣腸上片咗幾刀,加上調味後,令台灣腸燒得更加惹味😋果然名不虛傳!🤣🌟🌟🌟燒土豆片🌟🌟🌟佢嘅土豆片真心勁🥸有厚度亦有香脆嘅口感🥰感覺好特別,出面未食過咁嘅土豆片,非常喜歡🥰大堆👍🏻👍🏻👍🏻🌟🌟惹味蒜蓉燒原條茄子🌟🌟燒茄子係我哋每次去串燒店都必點,依間係中上水準👍🏻勝在調味夠香!🌟🌟🌟錫紙燒蒜蓉金針菇🌟🌟🌟一打開錫紙見到O晒嘴😮啲蒜蓉多到埋沒咗啲金針菇🤣啲金針菇食晒,蒜蓉都仲有剩😂咁嘅份量先$35已經無得輸🤩🌟🌟🌟燒大雞髀🌟🌟🌟第一次食到咁正嘅燒雞髀!!!外皮真係燒到燒雞皮咁脆,而內裏嘅雞肉竟係仲可以保持到勁juicy勁嫩滑😍超級驚喜!🥳而且食物即叫即燒,雖然等候需時,但食物
地區:深水埗
🌟🌟🌟燒土豆片🌟🌟🌟
🌟🌟惹味蒜蓉燒原條茄子🌟🌟
🌟🌟🌟錫紙燒蒜蓉金針菇🌟🌟🌟
🌟🌟🌟燒大雞髀🌟🌟🌟
而且食物即叫即燒,雖然等候需時,但食物質素有保證👍而且串燒價格好平,性價比超超超高呀!而且非常值得回頭😚