2018-02-14
西營盤多咗好多特色小店呢個Salmon and waffle breakfast($118)有窩夫,煙三文魚,炒蛋,薯餅,茄汁豆,水果,真係好豐富 加$5可以轉飲latte食物質素不過不失,炒蛋和窩夫有點乾,咖啡又有少少焦味。畢竟無火煮食.. 但整體唔差既。呢外一款係Crispy Crepe breakfast ($108)仲係覺得香港好少地方食到crepe係幾脆既整得,入面仲有火腿同芝士,食落味道都唔錯,但都係有少少乾 呢個仲有牛仔腸,炒蛋,薯餅,茄汁豆同沙律。係一個健康之選,都係加$5轉latte~呢度環境真係好舒適優雅,係打卡都係一流既!仲有2個老板真係好nice 好friendly,service 同環境攞哂滿分下次去希望可以飲到更好既咖啡~