2018-05-05
一直無興趣寫食評但今次好想寫,可能肚餓又有點慶關係⋯平日好鍾意食All Day Breakfast,工作住家附近的地方都食過,又會專登出去試,最近在網上看到介紹說不錯就來試下。中午左右,一入到去見到店員黑面成咁,唔通中伏⋯但唔緊要,我塊面都黑,呢D有時係天生,於是自己搵個空位坐落單(其他店員就無乜嘢),覺得係好食(特別是多士,麵包外脆內鬆軟,果醬我覺得剛好甜,有點果肉),之後決定下星期再試下另一款今次再去都是同一人,但就直接同我講 ‘宜家一個人無位’ ,望望四周,吓間餐廳坐7成人咋噃,但店員擋在前面,我無理由來enjoy午餐搞到要同人嘈,所以一走了之算了。但真的好無癮!空住個肚走15分鐘來,結果比一個不成理由的原因打發我走⋯或者只係咁橋,人人都有佢難處,但我就不知再去好不好,因為又未好味到要我專登來等運