2022-11-16
✨LUCULLUS CACAO 全新粉紅色💖奧海城店✨.充滿粉紅色少女感嘅新餐廳💖💖圓圓牆實在太打卡able 了 ⭐️🪞🪞食物飲品方面以可可豆為主,有咸有甜食😘😘非常適合又叫sourdough 又叫dessert, 都唔會覺得太Heavy 😋😋.Parma Ham & Egg Salad Sourdough Toast 🥪佢全部sourdough 都好吸引 😍😍本身想食蟹肉牛油果 🦀🥑, 不過最後選擇番Parma Ham & egg 🥚🥓, 佢碎蛋沙律,好好味💖.CACAO 招牌酥皮窩夫Yuzu Crème Brûlée 🥐🥐Crème Brûlée 有食過,牛頭包窩夫都有食過💖💖估唔到夾埋一齊又幾match wor 😋加埋ice cream 🍦同可可豆碎🍫🍫除時可以即刻encore ✨.Drinks:CACAO Tonic 🍸呢杯非常打卡able 🍸可可茶加 tonic 加香橙片🍊🍊有個兩層layer 好得意,味道又好fresh ✨✨好好飲✨.CACAO Tea (Hot) ☕️可可茶係第一次試☕️有好香可可香味,但飲落去係一杯茶,真係好得意💖.........#龍島 #朱古力概念店 #奧
CACAO 招牌酥皮窩夫
Yuzu Crème Brûlée 🥐🥐
Drinks:
CACAO Tonic 🍸
CACAO Tea (Hot) ☕️
#龍島 #朱古力概念店 #奧海城 #吐司 #窩夫 #tonic #lucullus #cacao #sourdough #croffle #affogato #cola