2017-06-22 3008 瀏覽
是日又去荃灣揾男朋友食個晚飯但又唔想食飯喎, 最後係路德圍點指兵兵咁入左D間入麵入到去見到不論廚房同樓面都幾有禮貌, 印象幾好但坐底無論就比佢部冷氣機滴水滴中個頭, 即刻心情差左調左個位之後叫野食, 我地叫左一個SET一個散我叫左口水雞+口水雞汁撈麵SET, 男朋友唔係好食得辣, 就叫左個雞球蕃茄湯麵拍青瓜欠缺左辣味, 之後我個口水雞汁黎到後點黎再食, 即刻岩味好多口水雞汁撈麵個口水雞汁辣度適中, 好多配菜係上面, 增加左唔少口感, 再加上有少少甜味, 整體配合唔錯, 好醒胃口水雞都幾好味, 雖然只係比雞胸肉, 但都算幾滑, 平時麻麻地口水雞既男朋友都讚口不絕椒鹽雞球唔夠脆, 同埋佢索得太多油, 估計可能油温唔夠高去炸, 食到成口油蕃茄湯麵個蕃茄湯幾濃, 幾好飲, 麵都幾彈牙珍珠奶茶幾多珍珠, 甜度適中, 水準以上之作總結成餐都算幾滿意, 成間鋪都幾乾淨, 又有禮貌, 得閒可以再黎食過
是日又去荃灣揾男朋友食個晚飯
但又唔想食飯喎, 最後係路德圍點指兵兵咁入左D間入麵

入到去見到不論廚房同樓面都幾有禮貌, 印象幾好

但坐底無論就比佢部冷氣機滴水滴中個頭, 即刻心情差左

調左個位之後叫野食, 我地叫左一個SET一個散
我叫左口水雞+口水雞汁撈麵SET,
男朋友唔係好食得辣, 就叫左個雞球蕃茄湯麵

拍青瓜

口水雞汁撈麵

口水雞

椒鹽雞球

蕃茄湯麵
個蕃茄湯幾濃, 幾好飲, 麵都幾彈牙

珍珠奶茶
幾多珍珠, 甜度適中, 水準以上之作

2017-06-21
$58.5 (晚餐)