2025-07-19
夏茶一直都知道元朗茶飲店「夏茶」喺葵涌廣場開咗分店都有一段時間,呢排準備打颱風,商場熱到黐孖筋,頂唔順買咗兩杯「夏茶」飲!1.芝士蜜桃雪沙$38(9.5/10)芝士同蜜桃味完全好夾,兩邊味道唔會互相搶,雪沙唔會太多,如果唔係就會淡哂,好飲!2.楊梅大滿足$36(9.5/10)呢杯楊梅大滿足飲完真係大滿足,入面有勁多楊梅肉、寒天同蒟蒻等,味道少少酸,唔錯!2人總共價錢$74個人口味總評分:9.5/10 @hachahk地址:葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓C78號舖Please follow me🙆♂️ @wheelchaireatinhongkong如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻♂️#夏茶 #葵芳好去處 #葵芳美食 #葵涌廣場 #茶飲店 #入葵廣 #飲夏茶 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yu
1.芝士蜜桃雪沙$38(9.5/10)
2.楊梅大滿足$36(9.5/10)
2人總共價錢$74
個人口味總評分:9.5/10
@hachahk
地址:葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓C78號舖
#夏茶 #葵芳好去處 #葵芳美食 #葵涌廣場 #茶飲店 #入葵廣 #飲夏茶 #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong