生蝦刺身 $78菠蘿海鮮炒飯 $72沿著九龍灣地鐵站連着的天橋,一直向上行就到得寶商場,呢度有間抵食泰國菜,地方開揚舒服,食物味道好又新鮮。尤其侍應態度好好。生蝦刺身我最鐘意生蝦刺身,配上蒜頭辣椒,仲有秘制醬汁,下面墊有冰保持新鮮,肉厚好味。菠蘿海鮮炒飯,好juicy, 好多海鮮,仲有旁邊切好哂既波蘿,好正,好滿足。 #kanaka獨食 系列- [ ] 獨食氣氛:地方空曠座位多- [ ] 獨食配合:款式多份量分吃更好- [ ] 獨食份量:12分飽- [ ] 獨食價錢:$150—————————————-身邊越來越多朋友鍾意獨食,社會亦開始出現獨食文化혼밥,有見及此,經常獨食嘅小編決定多啲寫一系列嘅《一個人食飯》,以方便經常獨食嘅朋友做參考,希望大家多多支持我,follow我,或者俾個like我。你對我嘅支持好重要架。謝謝你。❤️
生蝦刺身 $78
菠蘿海鮮炒飯 $72