今天星期日我請我老公一早去食早餐好好彩,一早去到唔洗點等位,等左一兩分鐘就有位一間茶餐廳,有早餐常餐下午茶餐普通餐小食飲品供應,依到嘅早餐係供應到中午12點鐘,所以如果星期日遲起都可以過來食到個早餐茶餐廳到好多人都係叫咗沙茶牛肉公仔麵拼炒蛋厚多士,咁多人叫嘅嘢通常都一定好食嘅咁我都順應潮流叫咗個沙茶牛肉通心粉平炒蛋厚多士落完單唔夠30秒啊,已經係送咗餐嚟啦!其實我覺得餐廳食物呢都非常唔錯㗎,特別係炒蛋味道非常之濃郁,唔似其他普通茶餐廳好重花生油味,而且厚多士都非常之鬆軟!另外沙茶牛肉通心粉,我會用超好食來形容,因為沙茶味非常之濃,所以都難怪每一個人嚟到呢間餐廳,叫晚野食都幾乎大嘅一樣,我相信呢個沙茶牛肉都係依間鋪頭嘅特色!雖然好食不過呢我覺得個份量真係太少喇如果對一個男人來講呢佢應該係要食兩碗或以上的先至會夠飽!咁以我依個扮細食嘅女人來講喇,都算ok食個早餐幾乎用咗唔使10分鐘啊,不過依間餐廳見有人等位,就好快會趕人走,都明白如果依啲茶餐廳要係大商場到生存,實真係一啲唔容易
今天星期日我請我老公一早去食早餐
好好彩,一早去到唔洗點等位,等左一兩分鐘就有位

落完單唔夠30秒啊,已經係送咗餐嚟啦!

炒多厚多士

沙茶牛肉通粉

2018-12-02
2 分鐘 (堂食)
$37 (早餐)
炒多厚多士
沙茶牛肉通粉