2018-04-23 219 瀏覽
平時夜晚食放題就食得多啦,第一次同朋友食午市放題,我就揀左呢間係兆萬既大本灜。因為之前試過佢既晚市放題,真係性價比極高,今日一於再食多次啦。佢既刺身超級多款,就連蝦都有4種比你揀,岩哂最鍾意食蝦既我呀。而且最抵既係,連帶子都有得叫,佢仲要係大大粒果種帶子,平時出面賣都起碼10幾蚊粒,食多幾粒已經回本啦。壽司方面,佢有好多款唔同既黑松露壽司。放題竟然都有得食黑松露,真係落好重本呀。而且佢既黑松露食落勁香,一食就知係高質果種。除左壽司之外,佢既熟食都好出色。例如呢個牛舌,咬落又香又唔會太硬。牛仔骨都好香,好重牛味。呢個白雲鳳爪夠哂辣,又無骨,食落好方便。辣得岩岩好,令我愈食愈開胃呀。串燒方面,呢個燒冬菇都好值得一讚。平時食燒菇最怕既就係燒到乾哂,佢燒得岩岩好,個菇咬落仲有好多汁嫁。呢間放題真係又平又好味,雖然午市食唔落好多野,但佢既食物咁高質,真係食少少已經回本啦。朋友們都話,下次食放題一定要再黎呢間食呀。

壽司方面,佢有好多款唔同既黑松露壽司放題竟然都有得食黑松露,真係落好重本呀。而且佢既黑松露食落勁香,一食就知係高質果種。