2018-03-05 47 瀏覽
從裝潢到擺設都好有日本既感覺MENU上食物多不勝數店員見我地久久都未決定到食咩好就向我地建議左幾款當中最好食既係有甲羅燒, 海膽丼 甲羅燒店家已經將甲羅燒既材料, 蟹肉, 蟹膏等等既已經撈好, 上面仲放了一把蟹籽, 整個甲羅燒都充滿住蟹既味道蟹肉卷物造型活像一個青瓜咁, 食落佢有一鼓清香既蟹肉味道, 只需要點一點醬汁就已經好出味, 最好食的會是頭尾兩個, 因為可以手拿著蟹鉗, 吃卷物同時將蟹鉗內的肉吸出來~十分滋味 海膽丼是一個用杯來盛載的海膽飯, 上面的食材超多, 除了有海膽之外, 還有三文魚子, 食的時候一咬, 三文魚子的汁就會咇出黎, 咸咸的味道, 和海膽的味也挺MATCH的 大吞拿魚腩壽司上等的吞拿魚腩壽司, 貪吃的我點都要叫一件來嚐一嚐鮮, 果然不負我所望, 吞拿魚腩的香味真是非同小可!! 北海道帆立貝壽司成手掌咁大的帆立貝, 鮮甜多汁
從裝潢到擺設都好有日本既感覺
MENU上食物多不勝數
店員見我地久久都未決定到食咩好
就向我地建議左幾款
當中最好食既係有甲羅燒, 海膽丼

甲羅燒

海膽丼

大吞拿魚腩壽司

北海道帆立貝壽司
成手掌咁大的帆立貝, 鮮甜多汁
2018-02-08