入屯門食飯試一試呢間餐廳 因為一早book定左 所以黎到就好快可以坐低 。平日星期3 都差唔多full哂 係outdoor 仲有d位可以walk-inMenu 好多選擇 Staff既service估唔到咁好 見我哋心大心細咁,好有心慢慢問我地今日想食d咩 再提議菜式俾我地  環境都ok,如果唔係我地去果日有D凍,都想坐outdoor望下沙灘好有feel咁。 我地總共叫左1打生蠔(食左6隻之後真係好鐘意,又唔貴,就再order咗多round ) + 2 個主菜(三文魚扒北海道帶子、M7和牛西冷)+ 朱古力心太軟。法國生蠔好新鮮,必叫。因為有幾款,我哋叫咗staff推介,果然好好食; 三文魚熟度啱啱好,估佢唔到咁嫩,調味都正;200幾蚊呢個質素和牛西冷5成,個人鐘意食生啲,加埋側邊啲肥,夾埋一齊食好滿足,不過如果味再重啲,就仲好。其實我地2個人最後仲order左1個心太軟甜品不過掛住傾計無影到相配雲呢拿雪糕,中和咗朱古力(不過本身都唔係好甜,因為係濃嗰隻高級朱古力味)已經諗住下次約多幾個朋友再黎過 可以試多啲野,有驚喜的餐廳

法國生蠔好新鮮,必叫
。因為有幾款,我哋叫咗staff推介,果然好好食;

已經諗住下次約多幾個朋友再黎過 可以試多啲野,有驚喜的餐廳
No.1法國生蠔
三文魚扒帶子配刁草忌廉汁