1K
2021-07-31 75 瀏覽
專登請假帶屋企人去享受一個,精緻的下午茶,好寫意😍😍Afternoon Tea Combo $268/set for 2 呢款充滿夏日☀️🔥風情的 Afternoon Tea Combo,有多款精緻鹹甜美點及特飲,造型搶眼,色彩繽粉🌈🍈 #巴馬火腿伴蜜瓜 嘩~~將蜜瓜切成彈弓咁,再以巴馬火腿包住,食落火腿油香滿溢,蜜瓜鮮甜清新🦐 #海蝦黑蟹籽配自家製蕃茄汁 海蝦上加咗黑蟹籽及青檸,令海蝦更爽脆鮮味🦀 #蟹肉蟹籽酥皮盒入面有蟹肉沙律、紅蟹籽及炸墨魚麵,酥皮夠香脆,整體口感豐富🥪 #意式蕃茄多士香脆可口,加上蕃茄粒酸香清爽,絕對是清新輕食。🍦 #海鹽藍莓奶凍配芝士雪糕海鹽嘅鹹遇上藍莓酸甜,再製成軟滑嘅奶凍,味道好夾,配加上蛋白脆脆及芝士雪糕,係我今期最喜歡嘅甜品🥰🧀 #迷你芝士餅有士多啤梨🍓及朱古力🍫兩款🥭 #芒果拿破崙千層酥皮有兩層,香脆可口,配合吉士醬及鮮甜芒果,好味😋🍫 #朱古力慕絲🍵 #抹茶紅豆慕絲兩款慕絲都好軟滑,食落好香唔太甜🍓 #士多啤梨莫希托甜甜酸酸的,以布冧製成玫瑰花🌹,造型精緻奪目🥰🍍 #熱情果菠蘿沙冰沙冰以原片菠蘿及熱情果新鮮榨而成,冰涼透心
專登請假帶屋企人去享受一個,精緻的下午茶,好寫意😍😍

🍈 #巴馬火腿伴蜜瓜

🦐 #海蝦黑蟹籽配自家製蕃茄汁
海蝦上加咗黑蟹籽及青檸,令海蝦更爽脆鮮味

🦀 #蟹肉蟹籽酥皮盒
入面有蟹肉沙律、紅蟹籽及炸墨魚麵,酥皮夠香脆,整體口感豐富

🥪 #意式蕃茄多士
香脆可口,加上蕃茄粒酸香清爽,絕對是清新輕食。

🍦 #海鹽藍莓奶凍配芝士雪糕

🧀 #迷你芝士餅
有士多啤梨🍓及朱古力🍫兩款

🥭 #芒果拿破崙
千層酥皮有兩層,香脆可口,配合吉士醬及鮮甜芒果,好味😋

🍫 #朱古力慕絲
🍵 #抹茶紅豆慕絲
兩款慕絲都好軟滑,食落好香唔太甜

🍓 #士多啤梨莫希托
甜甜酸酸的,以布冧製成玫瑰花🌹,造型精緻奪目🥰

🍍 #熱情果菠蘿沙冰
沙冰以原片菠蘿及熱情果新鮮榨而成,冰涼透心