餐廳環境裝修勁日本和式風,職員制服都好日系同服務態度都超nice好親切,好有去左日本既感覺最特別係餐廳每個座位都有USB插頭,會唔會太貼心🤣🤣胡麻雞肉沙律 $62雞肉主要雞胸肉為主,但肉質完全唔柴身反而仲有啲嫩滑,胡麻醬酸酸甜甜好開胃,每一塊沙律菜沾滿胡麻醬既味道,爽口清香,作為前菜非常不錯吉列魷魚圈 $48魷魚圈炸粉唔會好厚身,炸得好香脆仲完全無油膩既感覺,魷魚肉身亦好厚實多肉,口感Q彈焗芝士忌廉三文魚大啡菇 $68呢個真係真係必叫!勁好食,勁大塊芝士鋪係上面,一切開大啡菇,啲菇汁爆哂出黎,釀大啡焗的餡料係忌廉同三文魚,仲有洋蔥粒,食菇勁鮮甜好味,配埋大啡菇本身極其濃烈既香味,有口感之餘,味道都勁出色肥牛壽喜燒 $168壽喜燒湯底顏色比較淡身,但味道非常清甜甘香,配料墊底有好多既娃娃菜,煲到滾湯就勁入味,蒟蒻亦成扭紋狀,食落咬口更Q彈,就咁菇類都有3種金針菇,大冬菇同柳松菇,油豆腐亦完全索哂湯既精華勁好食,最重點既肥牛,肥牛肉質好嫩滑,愈咬會愈有牛味,配埋湯汁既加持,成個都好出色日本醬油淮山漬 $28淮山漬既口感好好,爽脆爽脆咁,食落好爽口,搭配埋日式醬油既甜鹹味道好夾好開胃日式炒什

最特別係餐廳每個座位都有USB插頭,會唔會太貼心🤣🤣

胡麻雞肉沙律 $62

吉列魷魚圈 $48

焗芝士忌廉三文魚大啡菇 $68

肥牛壽喜燒 $168

日本醬油淮山漬 $28

日式炒什菜 $65
炒什菜醬汁好清甜,什菜種類都好多,紫甘藍,娃娃菜,紅蘿蔔,洋蔥等等,全部蔬菜都炒得入味,口感爽脆清甜,非常豐富

甜心炒粟米 $48
每一粒粟米都好金黃飽滿,味道好香甜仲好均勻,粟米口感亦充滿奶油感,好好食,簡簡單單既一道菜都煮得好有口感同味道一流,真係好加分