2016-07-27 2000 瀏覽
今晚跟爸爸到了元朗食晚餐,因為我想帶爸爸吃一頓又抵食既韓燒因為爸爸食量比較大 所以呢間任飲任食既日韓放題就岩曬佢了有大量既腸,丸,菇,茄子,椒 等等餐廳內有仲有超多不同既肉類任客人拎,內有肥牛,雞扒,雞翼,豬扒,叉燒,豬頸肉,五花腩等等 應有盡有企係咁多肉既面前,完全唔知拎邊一樣好仲有熟食架有粉麵,菜,肉 等 味道不錯 可以係未燒熟食物前都可以先醫醫肚春卷很脆 一咬下 好多料 而且味道好香仲有壽司bar同埋刺身 都係可以任食架刺身十分新鮮 肥美我至愛既壽司,火炙壽司十分出色,魚腩入口即融開動韓燒了,服務員都很細心,會定時行來看看油紙有沒有燶,如果燶了,會即時換上新的,那麼食物就不會被燒黑了爸爸都十分開心,因為我們都是第一次一齊韓燒。。他不停燒不停燒。。食過一碟又一碟,可惜款式太多 肚皮有限。。爸爸至愛的牛拼盤牛肉肉質好,有口感看到全個爐都放滿了食品 好滿足我最愛的是豬頸肉,雞翼,雞扒因為醃得好入味,而且肉不會太厚 放上鐵板上 很快都可以燒熟了熱辣辣地進食 十分好味甜品有雪糕,蛋糕,啫喱等。。但我就拎了一盒我最愛既豆腐花甜品同食物一樣都是可以任食十分抵食最後我跟爸爸都吃得好飽 好滿足。。
今晚跟爸爸到了元朗食晚餐,因為我想帶爸爸吃一頓又抵食既韓燒
因為爸爸食量比較大 所以呢間任飲任食既日韓放題就岩曬佢了
有大量既腸,丸,菇,茄子,椒 等等
企係咁多肉既面前,完全唔知拎邊一樣好
仲有熟食架
有粉麵,菜,肉 等
味道不錯 可以係未燒熟食物前都可以先醫醫肚
春卷很脆 一咬下 好多料 而且味道好香
仲有壽司bar同埋刺身 都係可以任食架

刺身十分新鮮 肥美
我至愛既壽司,火炙壽司十分出色,魚腩入口即融
爸爸至愛的牛拼盤

牛肉肉質好,有口感
看到全個爐都放滿了食品 好滿足
我最愛的是豬頸肉,雞翼,雞扒

熱辣辣地進食 十分好味
甜品有雪糕,蛋糕,啫喱等。。但我就拎了一盒我最愛既豆腐花
甜品同食物一樣都是可以任食
十分抵食

最後我跟爸爸都吃得好飽 好滿足。。
整體來說,服務員很友善,細心
食物種類超多,以抵價比街坊有一個大吃大喝既日韓混合任食放題
2016-07-26