2022-08-19 66 瀏覽
呢間係朗屏站樓下嘅特色Cafe 之前經過都好想試 覺得佢裝修好特別 有一大塊好似MTR咁嘅磚牆寫住元朗國 舖頭位置唔多 不過勝在有特色 同埋食物質素都唔差(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)我見細狗推車仲可以俾佢入去 同主人一齊開餐 煙三文魚沙律多士$58黑椒鹽加埋好creamy🥚🍳 碎沙律,仲有煙三文魚🍣&脆卜卜toast又唔會介口 🍞呢個組合唔會錯冬陰功大蝦意粉$98tabasco香辣&冬蔭公味濃加埋蕃茄🍅嘅酸酸甜甜 仲有少少菇類配搭食有口感而且好開胃 蝦🦐肉彈牙爽口 意粉煮到啱啱好 唔會太淋🍝Iced Mocha$45佢哋喺細節位都好有創意 用咗環保飲管每杯飲品仲有一個小牌子即沖咖啡,微微咖啡豆果酸味 咖啡味好香加埋甜甜嘅奶味&朱古力🍫 兩隻味好夾 ☕️Ice Latte $40漸變層好靚 唔會好甜 更加突顯佢咖啡味濃郁 冰底唔會太多 慢慢飲都唔驚佢味道變淡

煙三文魚沙律多士$58

冬陰功大蝦意粉$98

Iced Mocha$45
佢哋喺細節位都好有創意 用咗環保飲管
每杯飲品仲有一個小牌子
即沖咖啡,微微咖啡豆果酸味 咖啡味好香
加埋甜甜嘅奶味&朱古力🍫 兩隻味好夾 ☕️

Ice Latte $40