2023-05-29
放假就同老友鬼鬼食好西啦🥳住元朗就要係元朗開始食,望住呢間咁日系既裝修,真係覺得好舒服👍買完個一下,我好有衝動去野餐😂因爲佢既Packing好適合野餐打卡影相😍 今次食左日式炸鷄餐蛋飯糰🍙 $42(+$20 一款小食一杯飲品)=$62中意香口兼有咬口既就要試下個日式炸鷄🐔好香脆,啖啖肉,雞肉又唔會乾爭爭,好好味🤤 明太子餐蛋飯糰🍙 $35 (+$20 一款小食一杯飲品)=$55明太子味道濃郁又有少少辣🤩適中既明太子醬唔會搶走餐蛋既味道😋反而配合得岩岩好👍 飯糰飯量適中,蛋好嫩滑🥳入面仲有蛋汁,餐肉同塊蛋又夠厚身🫶真係好好食,好滿足😋個人覺得將香港餐蛋特色,融入日式飯糰入面,好特別,體驗好好👍 小食:咖喱可樂餅--有咖喱薯仔既微辣,外脆內軟,好Creamy🤤一次過滿足你兩種口感,未食過既不妨一試🥳小食:蜂蜜芥末薯條--薯條真心好脆👍又夠粗,入面仲有薯蓉,有MOS Burger既粗薯條既感覺😋點埋蜂蜜芥末醬,真係多多都食得曬🤓 飲品:蜂蜜檸檬--食完香口既野,最好就係配個酸酸甜甜既飲品😋呢個真係好開胃👍飲品:白桃烏龍茶--淡淡既白桃味,又有少少烏龍既茶澀😍都好解膩🫶 呢間可以再en
今次食左
呢間可以再encore🥳