小編最近幾朋友食飯, 咁岩朋友要去元朗世宙果邊拎貓貓既藥, 我地就係果間揀左間火鍋放題呢度有3個套餐分別係-$268 皇牌和牛套餐-$298 澳洲和牛套餐, -$388 日本A5和牛套餐小編同朋友揀左中間既價錢試試, 全部套餐都送和風海鮮雞煲, 可以食完雞煲再打邊爐, 2種享受
和風海鮮雞煲🐔雞煲一黎到就聞到好香, 雞煲汁唔係平時食到既麻辣汁, 係似咖哩或者沙嗲汁, 店員都好細心咁問我地既辣度, 小編揀左微辣, 完全岩晒唔太食得辣又想嘗試既朋友仔, 雞既份量夠多, 食到雞本身已經有醃過再炸過黎, 令到雞吸晒d醬汁, 總有海鮮有鮑魚、蝦、蜆都夠新鮮澳洲和牛套餐🐂呢個套餐包左5款肉可以任食既, 包括澳洲和牛、美國頂級安格斯牛小排、美國頂級牛肩胛、加拿大極嫰保濕豬片、牛白肉, 見到肉質好得, 油脂分佈得好平均好靚, 都幾重牛味自助火鍋配料區🥬呢度有60款配料可以自己慢慢揀, 有自家製手工餃同雲吞, 蝦滑, 丸類, 蔬菜類, 菇菌等等自助飲品區🧃🥤有多款韓式飲品, 啤酒, 汽水, 而最特別既係熊本自家製既夏枯草同冰糖紅棗燉雪耳, 真心推薦大家真係試試自助熟食+醬料+甜品區🍦熟食有是煎午餐肉同蝦

呢度有3個套餐分別係

澳洲和牛套餐🐂

自助火鍋配料區🥬

自助飲品區🧃🥤

自助熟食+醬料+甜品區🍦
熟食有是煎午餐肉同蝦餅, 醬料就有幾款配料可以揀, 另外甜品方面係雪糕和泡芙

餐廳
🌟🌟有會員制食夠次數總可以兌換指定食物, 大家可以去熊本牛鍋既社交平台查詢

🌟🌟依家餐廳做緊當月生日既客人, 4人或以上同行, 壽星即可免費$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐, 大家記得記得book枱既時候講明要用呢個優惠呀!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

📍 熊本牛鍋 (世宙商場)
地址:元朗元朗安寧路38號世宙商場地下24號舖

※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※