2018-05-22 86 瀏覽
經朋友介紹所以冒名而來,餐廳格調很柔和。打開餐牌見到有個二人 套 餐 $298 有一鍋粥, 粥底配料可以自選兩款海鮮,我們揀了鮑魚及聖子,同埋六款串燒及兩罐飲品。串燒 種類繁多我們點了燒生蠔兩隻 ,生蠔鮮甜肥美,配合埋蒜蓉 一同放入口真係絕配!蒜蓉燒原條茄子味道香濃,一啖又一啖 完全停唔到口。燒汁白鱔,白鱔爽口無骨非常彈牙,亦都燒得非常入味。一口和牛串,牛肉味很重,肉汁停留口中,質感很不錯,唔會過熟而變得很靭。白魚蛋串好大粒,又彈牙又入味。至於蔬菜類我們點了翠玉瓜串,估唔到竟然有驚喜,瓜上面鋪滿之然粉,燒得很林,而且味道很濃郁,不得不贊這間餐廳。另外上菜時間 很有條理,唔會一次過嚟曬,最後食曬串燒才上鍋粥,粥來到的時候,我們打了個突,因為真係好大鍋 兩個人根本食不曬。熱呼呼的粥,真係急不及待放入口,材料和粥成正比,絕對不會很少海鮮,可以一啖粥一啖料,蟶子新鮮冇沙,鮑魚彈牙新鮮,粥底真係好鮮甜入味, 一啖又一啖 最後我哋 各自食了三碗,捧著肚子但仍然係食唔曬,真的多得過份!最後賣單只係370蚊,又平又性價比高,絕對值得推介!!!
經朋友介紹所以冒名而來,餐廳格調很柔和。
蒜蓉燒原條茄子味道香濃,一啖又一啖 完全停唔到口。
燒汁白鱔,白鱔爽口無骨非常彈牙,亦都燒得非常入味。
白魚蛋串好大粒,又彈牙又入味。
最後賣單只係370蚊,又平又性價比高,絕對值得推介!!!
2018-05-16