2024-03-13 384 瀏覽
Copper Wedding 第二場去左按摩~好舒服食飽飽按住第三場去食我想試既醬油蟹~同埋呢間裝修好有feel招牌醬油蟹拼盤配麻油紫菜飯$298嘩嘩原來係拼蝦呀!醬油蟹有白飯小偷之稱,一d都無誇張果凍質感既蟹肉蟹膏加一啖有麻油既紫菜飯實在太滿足,另一啖計埋蝦食又係另一個層次,蝦肉爽口彈牙,擠晒d肉之後記得啜埋蟹腳,仲有好多肉架,咸度適中好入味。招牌原粒蜂巢蜜米酒$98/2人份每杯都有原米蜂巢,好滋潤,米酒就咁飲已經好正,配埋蜜糖👍韓式辣炒豬肉配生菜$158好惹味,生菜包住辣炒豬肉&泡菜,超夾。新沙桐炸物拼盤$98包括:甜薯芝士條兩條,芝士多到可以拉絲,外皮甜甜地,甜薯既甜突出到芝士既咸香,好食。脆炸紫菜粉絲卷兩條,呢個口感好特別,外脆內軟,好香紫菜味。炸韓式餃子兩件,餡有肉汁。脆炸年糕配韓式辣醬~我本身超鍾意年糕,呢款炸過更加好煙韌,但又唔會痴牙,配埋辣醬剛剛好。韓國粟米茶(凍)$38/2人份老公未好番晒無飲酒,所以叫左粟米茶飲,仲有粟米粒粒,解膩一流。呢間好旺場愈夜愈多人,大家都好醒咁訂左位,原來醬油蟹做緊優惠⬇️⬇️🦀醬油蟹做緊預訂優惠$198▶️原價$298🦀星期一至四全日供應🦀星期
Copper Wedding 第二場去左按摩~好舒服
食飽飽按住第三場去食我想試既醬油蟹~
同埋呢間裝修好有feel

招牌醬油蟹拼盤配麻油紫菜飯$298
嘩嘩原來係拼蝦呀!
醬油蟹有白飯小偷之稱,一d都無誇張

招牌原粒蜂巢蜜米酒$98/2人份
每杯都有原米蜂巢,好滋潤,米酒就咁飲已經好正,配埋蜜糖👍

韓式辣炒豬肉配生菜$158
好惹味,生菜包住辣炒豬肉&泡菜,超夾。

新沙桐炸物拼盤$98
脆炸紫菜粉絲卷兩條,呢個口感好特別,外脆內軟,好香紫菜味。
炸韓式餃子兩件,餡有肉汁。

韓國粟米茶(凍)$38/2人份

🦀醬油蟹做緊預訂優惠$198▶️原價$298
🦀星期一至四全日供應
🦀星期五六日,只限七點前
🦀公眾假期沒有優惠,優惠必須電話訂座
✨️優惠不能同時使用喔~訂位時可以問清楚😆

店員們好有禮貌~下次會再嚟想試海鮮豆腐湯,今日賣晒~7點就無證明應該唔錯。
2024-03-13
紀念日