餐廳: 元気寿司
資訊:

2019-09-28 148 瀏覽
每日lunch都要諗食乜好,正當搵緊食咩時,就醒起自己元氣儲多百幾蚊消費就可以做到會員喇!咁就拿拿聲沖去拎位啦!因為元氣lunch時間同晚市時間都係勁多人架!好彩唔洗等位就入得,而家元氣改左用火車送壽司去到你面前,感覺係新鮮左同埋衛生左。一坐低拿拿聲入單叫左炸雞翼、湯烏冬、黑椒炙燒蠔壽司、八爪魚壽司、仲有炸蝦卷呀!最鍾意食佢ge炸雞翼,外脆內嫩,入面仲好juice一啲都唔乾。另外,炸蝦卷都係必點,表面蟹籽卜卜脆,入面再配脆脆地炸蝦🍤,好有層次。好好食呀!今餐終於儲夠做到會員喇,入會仲送左我一套禮物🎁,係綠茶粉同一隻元氣杯。下次再去元氣可以遙距拎位喇✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻
每日lunch都要諗食乜好,正當搵緊食咩時,

下次再去元氣可以遙距拎位喇✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻
2019-09-12