2021-07-12 46 瀏覽
好友就快生日,我特意揀咗一間又舒服又好食嘅餐廳同佢預先慶祝生日。 「豐森水產 」位於元朗馬田路80號御庭居地下6-7號舖。 環境十分舒適,好有和風味道!炸到金黃色嘅《炸軟殼蟹沙律》, 軟殼蟹香脆可囗, salad 菜新鮮,加上有抽汁,酸酸甜甜特別開胃! 《日式鰻魚飯》,份量十足, 仲有大大件鰻魚,仲好厚肉添, 咬落去好滿足, 掛上燒汁嘅鰻魚, 超惹味, 正呀! 《壽司特盛》,有十件唔同嘅壽司,超級豐富包括有三文魚,鰻魚、左口、甜蝦&帶子等等。🙌三文魚壽司鮮甜可口, 十分肥美。🙌帶子壽司, 帶子大粒厚肉, 鮮味無比, 彈牙爽口。🙌甜蝦壽司, 蝦肉好新鮮,又鮮甜又爽口,好好食。《三文魚腩》, 魚香味十足, 肥美可口,仲要厚切,美味呀!非常特別嘅《三文魚夾餅》,外層用夾餅, 非常脆口,裏面夾住三文魚肉碎&壽司飯, 咬落去層次非常多,好有趣! 仲有個超靚嘅甜品盒,有四款甜品,超好味,今餐好滿足呀! 下次可以試吓dinner set ,好多野食🙌🙌🙌

環境十分舒適,好有和風味道!

🙌三文魚壽司鮮甜可口, 十分肥美。
🙌帶子壽司, 帶子大粒厚肉, 鮮味無比, 彈牙爽口。
🙌甜蝦壽司, 蝦肉好新鮮,又鮮甜又爽口,好好食。

《三文魚腩》, 魚香味十足, 肥美可口,仲要厚切,美味呀!

仲有個超靚嘅甜品盒,有四款甜品,超好味,今餐好滿足呀!

下次可以試吓dinner set ,好多野食🙌🙌🙌