2018-02-22 664 瀏覽
而家香港開咗好多唔同嘅放題,啲質素好多都好參差,今次嚟到呢間大滿屋,就等我哋試下佢嘅質素,ok唔ok先!都係同平時一樣有好多唔同嘅魚生、壽司、熱食、甜品、種類都齊曬。佢啲天婦羅仲係即叫即炸,熱辣辣上檯,好味美。 其他啲熱食同炸嘢,都係即做嘅,特別係個吉列蠔,裏面熱辣辣,啲蠔好肥美呀!我哋叫咗好多嘢,啲質素同平時啲放題都差不多 ,但係佢最值得讚嘅係佢有鰻魚叫,啲鰻魚好肥美, 啲魚好淋身,好 juicy,仲係任叫添!而且佢仲有個自助嘅取食物地方,仲有平時酒店buffet嘅凍海鮮,仲有好多唔同嘅種類添!而家要競爭真係要有好多特別之處先至會有人來,呢間放題值得再來,而且除咗雪糕之外我都係第一次見仲有藍莓乳酪添!雖然最初覺得有啲奇怪,一食晚飯有藍莓乳酪,但係最後都食咗兩杯。