(非會員)
2008-10-8我與朋友於九月中去過,發覺食物種類慳皮咗。湯︰之前有龍蝦湯、粉葛湯。現在,只有蘿蔔湯這類平價湯。今次,蛋糕雖然比九月中那時好咗,多咗款式,依然以Dream類蛋糕居多,真是選唔落手啊!九月中去時,經常有扇貝出,今次少咗,十分失望。今次去出咗很多扒類,唯一比上次好一點是有蝦蛟及什錦天婦蘿–唔是其他Neway都有既。雪糕方面,只有朱古力口味,並唔大眾化。今次晚市自助餐,唯一令我開心是我是唱優惠時段–入座前一小時訂座$55($55還可以減九折…此舖給我們人頭費九折)『加$38–可以食埋自助晚餐』(我們三點入座–三人入座…三點可唱到八點)《自助餐此舖時間是︰6:00pm-10pm》我們可以由六點正食自助晚餐到八時正,十分十分便宜。〝埋單連加一,只須付$97〞,值得推介一番啊!
2008-10-8

九月中去時,經常有扇貝出,今次少咗,十分失望。

雪糕方面,只有朱古力口味,並唔大眾化。