2008-08-31 29 瀏覽
上星期某日一早已經諗定食d中午食d咩, 其實真係唔係咩特別, 只不過係湊熱鬧, 皆因最近有d麥記嘅優惠劵, 好似好抵食於是就去食番餐啦!攞左兩張優惠劵, 一張係巨無霸配雀巢檸檬茶, 再加魚柳包一個; 坦白講都冇咩特別, 值得一讚係魚柳包熱辣辣, 加上個包幾鬆軟, 好味; 而巨無霸呢師傅已經多年冇食, 淨係知個包仲係好大個, 師傅要張個口擘都好大先食到, 有少少辛苦囉, 而雀巢檸檬茶都係一般, 有冰極始終都係好飲d!總括黎講食物質素不過不失, 環境一般, 服務都幾好, 而用傻惠劵都幾抵食, 十六蚊巨無霸配雀巢檸檬茶, 八蚊個魚柳包, 埋單廿四, 絕對抵食; 難得有優惠劵加上唔使食呢度嘅薯條, 所以師傅覺得都食得過, 笑臉值得一比!

魚柳包, 巨無霸, 雀巢檸檬茶
巨無霸