2013-07-26
今天lunch time同一大班同事出去食, 一早已訂位所以唔駛等入到去, 環境都唔錯, 見到其他食客既野食都好似唔錯 有點期待~ 人未到, 食物已經order好, 多謝同事既細心.坐低冇耐, 我個鰻魚飯定食好快就到左, 望落好豐富周邊食物都唔差, 尤其係有三文魚, 覺得好surprise! 鰻魚飯都係一貫鰻魚飯既味道, 但冇乜汁好乾 飯既份量都算大, 我係一個好大食既女仔食得哂, 不過好飽! 其他女同事都食剩起碼三份一. 重點我係想講下服務方面:講起汁, 枱上面係有個鐘俾你按, 叫人黎幫你既.. 我地按左成4次想問佢拎鰻魚汁, d staff唔知去哂邊問我地要咩餐飲: 可樂/ 雪碧/ 熱咖啡 --> 得3種囉. 落order 個waiter 勁晦氣唔知邊度得罪左佢.我已經好好彩個飯咁快黎, 有幾位同事個魚生飯直到我食飽哂都未到.. 催左n次 我諗同我個飯相差左40分鐘囉....總結:食物質素唔錯, 服務態度同速度都有待改善. 百幾蚊一個set, 如果唔係公司請我就唔會黎囉!多謝公司!
人未到, 食物已經order好, 多謝同事既細心.
坐低冇耐, 我個鰻魚飯定食好快就到左, 望落好豐富
鰻魚飯都係一貫鰻魚飯既味道, 但冇乜汁好乾
重點我係想講下服務方面:
落order 個waiter 勁晦氣唔知邊度得罪左佢.
總結:
多謝公司!