今次同媽媽去咗試吓食自助午餐,有六折優惠都幾抵食,如果去熊貓酒店住一晚,就有依個優惠,不過熊貓酒店房間都幾殘舊,大家千祈唔好有任何期望好啦講返嘢食先,佢而家做緊午餐$228加一,平日來講都幾多人食😂凍盤方面, 有三文魚,吞拿魚,凍蝦青口等,壽司方便有蛋壽司,加州卷等,壽司就唔係幾好食,飯粒好濕😅不過凍蝦好新鮮,值得一讚熱盤就沒有太多選擇,我食咗一轉,有啲係凍既,例如咖喱雞,炒豆,蒸魚,同有好多吉列嘢食,不過另外都可以叫煮麵食,同煮粥食🤔叫咗個喇沙麵,配料自己拎,攞完俾廚師煮蛋糕方面,個朱古力蛋糕都幾好食, 其他普普通通,move n pick 雪糕,有朱古力味,雲呢拿味,士多啤梨同咖啡味,如果係雪糕愛好者,會回本總括嚟講,如果有折扣,都幾抵食

總括嚟講,如果有折扣,都幾抵食