2018-04-12
餐牌黎睇主要就係正統小小既日式野食!黎到日式餐廳緊係先叫個咖哩飯, 日式既咖哩我覺得比印度個D好食, 唔知係唔係我比較中意食濃既D既野, 日式咖哩比較濃小小 水份低小小加小小辣油既話就perfect! 呢個咖哩係加左忌廉, 同cityu 既餐廳一樣我最主要焦點反而唔係d肉, 係個汁, 因為日式咖哩飯 就咁配汁送飯都已經ok最緊要係汁煮得好5好,呢間係唔錯的~ 最主要係價錢唔貴!呢個係叉燒丼, 爆叉咁濟, 中意食肉既人一定大滿足,飯唔算多~反而肉勁多~呢到d叉燒一d都唔乾, 好juicy 仲有個蛋黃在上面,撈埋d飯到食, 味道唔錯! 基本上係呢間餐廳d王牌菜式之一!玉子燒一向都係我中意食既野,黎到日式餐廳緊係要點, 最緊要係呢到大大件, 又唔貴, 18$一份only我好想再叫多幾碟,不過太飽, 我再去時 必點, 口感好好,好soft 味道好食^^賣單200蚊唔算貴~
餐牌黎睇主要就係正統小小既日式野食!
最緊要係汁煮得好5好,呢間係唔錯的~ 最主要係價錢唔貴!
賣單200蚊唔算貴~