2023-01-30 189 瀏覽
位於山東街呢間日本餐廳,應該都開咗好耐㗎喇,都聽過佢嘅名,但係都係我第一次幫襯 !一到去古色古香日本風格嘅裝修 ,讓人覺得好舒服,地方寬敞,而且整潔乾淨,食物選擇好多,而且價錢大眾化,服務都好好!天氣凍凍地,嗌咗個牛肉豆腐鍋,另外一個鐵板帶子牛肉燒!同埋炸雞軟骨粒都好好食!主食就叫咗個特盛海鮮丼配凍青蘋果梳打!先講個牛肉豆腐鍋,湯底甜甜地,好好味,豆腐好滑,仲好多牛肉,鮮甜美味。鐵板帶子都好正!帶子大大粒,好多粒,配上菇菇,d菇吸左精華,更加好味。海鮮丼價錢合理又大碗,超值,有三文魚,大蝦,尤魚,赤貝,吞拿魚,油甘魚等等,好豐富,刺身新鮮美味,好食!炸雞軟骨粒好多,而且很脆口,不知不覺食到停吾到口,好惹味。飲返啖青蘋果梳打,爽晒!感覺價錢合理,而且上碟快,服務都有禮,幾好!

感覺價錢合理,而且上碟快,服務都有禮,幾好!