2019-02-01 275 瀏覽
原本今日想同朋友去美狄餐廳試下佢個火鍋,點知去到佢地話已經吳做火鍋,甘就去食其他嘢,呢區都好多嘢食,甘我提議去馬德里,因為食過呢到D嘢都吳錯,見到佢門口原來又有火鍋食,入去唸住試下,但因為係set既指定食物,我又麻麻地,甘所以都係㨂反西餐食😊😊———————————————————-見到餐牌同之前有D食物吳同左,朋友叫左個鐵板🐔扒,我就叫左個羊架😋餐湯➕牛角包➕🐔扒➕配飯或意粉或薯菜➕飲品=套餐108另加一😉餐湯➕牛角包➕羊扒辣肉腸➕配飯或意粉或薯菜➕飲品=套餐138另加一☺️————————————————————@餐🥣——什菜番茄🍅湯,蕃茄味濃郁,又多菜係湯入面👍@牛角包—-大部份餐廳既餐包都好小用牛角包,呢度用既牛角包🥐好好食😋@🐔扒——-朋友話呢個🐔扒配個黑椒汁,味道好味,🐔扒肉質鮮嫩😉@羊扒辣肉腸——估吳到個羊扒做得吳錯,食落又吳蘇,肉又嫩滑,辣肉腸辣味不太辣但味道吳錯,配洋蔥番茄做既汁,味道幾特別,又有金荀仔同莭瓜粒做配菜,好味道👍@餐茶——凍奶茶,茶味香濃又濃郁✌️@餐茶——熱🍋茶👌———————————————————-侍應招呼都有禮貌👌套餐價錢幾抵食,又好味又大碟又吳貴✌️
———————————————————-
————————————————————
@餐🥣——什菜番茄🍅湯,蕃茄味濃郁,又多菜係湯入面👍
@餐茶——凍奶茶,茶味香濃又濃郁✌️
@餐茶——熱🍋茶👌
———————————————————-
侍應招呼都有禮貌👌
套餐價錢幾抵食,又好味又大碟又吳貴✌️