(非會員)
2005-01-24 14 瀏覽
我剛剛星期日先去完, 中午時份人唔算太多只可惜地方較細,坐位唔算太舒服; 選擇近門口坐四方台感覺會好d如果係兩個人去而且只係飲嘢傾計坐bar台感覺重正!當日我地一行3個人, 所以坐得較入而且lunch時間較為嘈,如3-4點會人小d. 我地叫咗即磨咖啡,洋金菊花荼, 涼意大利咖啡,Mango Chreese Cake及炸雞,洋蔥圈.雖然在食物味道上未有太大驚喜只是不過不失,但從食物上台時則看得出是花過心思的, 而且如果老闆在場的話; 他會在你食後詢問你的意見, 令客人有種覺得"重要"之感覺而且更會使客人加深該cafe之印象(當然做老闆一定要對自己之出產之食品有一定之信心喇!),這種"徵詢"動作在元朗的食市中較為少見; 另外一提在門外擺了三兩張有太陽傘之台方便帶狗人仕, 是一間值得一試之cafe!
如果係兩個人去而且只係飲嘢傾計坐bar台感覺重正!